Se intalnesc doua oceane

sunt în regulă în legătură cu fenomenul respectiv. I anume în regiunea Capul Acelor din Africa de Sud, unde, în anumite condiții, se pot observa nuanțele diferite ale Oceanului Indian i ale Oceanului Atlantic. Întâlnindu-se apele formează spumă albă, asemeni unor valuri mici. O altă neconcordană se referă la culorilor diferite ale apelor explicată prin diferena densităților, a temperaturilor și a salinităților.

Se intalnesc doua oceane - Locul

Placelib libertin libertin chat Rencontre gratuit non payant site libertin gratui
Sexe tape francaise références sexes Politicii de Cookie și al, politicii de Confidențialitate. Apele celor două oceane se întâlnesc în strâmtoarea Bering, nu în Golful Alaska. Răspunzătoare de fenomen sunt: concentrația diferită de suspensii și atingerea ramificațiilor Curentului rece al Benguelei din Oceanul Atlantic i cu cele ale Curentului cald Agulhas din Oceanul Indian.
Site des rencontre site de drague gratuite 267
Cele două oceane se întâlnesc în mijlocul Golfului Alaska, dar acestea nu se amestecă. Aici trebuie de menionat, că valurile capătă culoarea dată când se sparg, de obicei la țărm sau atunci când se amestecă în largul mării în urma furtunilor. Explicația se rezumă la faptul că apele au densități și culori diferite datorită diferențelor de temperatură și salinitate. Pe rețelele internet circulă o imagine devenită virală, pe care sunt reprezentate apele a se intalnesc doua oceane două oceane, de culori diferite, care se întâlnesc, dar nu se amestecă. Atunci când 2 ape au caracteristici diferite se întâlnesc, tendința firească este să se amestece prin curenți locali, pentru a se echilibra diferențele. Datorită densităii diferite, oceanele nu se pot amesteca. Analizând atent imaginea, veți observa că suprafața mării în dreapta este mai vălurită decât cea din stânga. Valurile au dimensiuni diferite.

Commentaires (1)

  1. se intalnesc doua oceane dit:

    Cele două oceane se întâlnesc. Diferenta de sare, doua oceane.

Laisser une réponse

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont marqués *